<3

Idag ska jag och pappa köra Traktor på mitt jobb måste lära mig de. :)  
Jag har världens bästa pappa som ställer upp, jag älskar dig pappa, du är världens bästa!  Släpper aldrig dig, inte ens den dagen då döden skiljer oss år FÖRALLTID kommer du vara den bästa i mitt liv! <3<3

Svar på kommentarer

Jag får ofta denna fråga så svarar nu! :)
 
Är det inte du som är godis beroende men du spelar att du inte äter godis längre?  Du är tjock så tänk dig för!
 
Svar : Jo jag är godis beroende men grejen är att jag har gått ner 15 kg sen jag började jobba med hästar i Augusti vill absolut inte gå upp igen, så tänker mig för hela tiden.  Jag har fortfarande 10 kg som jag vill gå ner. Sen är jag nöjd, jag är inte överviktig men har lite för mkt mage, lite stora lår fortfarande. Men snart så når jag mitt mål och väga de jag vill. 
 
Ha en super bra dag! :)

27/4-14

Hej alla! :)
Hur har eran helg varit ?
Min har vart bra, men jag har inte gjort så mycket alls, i går var jag hos killens familj. Idag mötte jag upp en vän i stan en snabbiis sen så träffa jag pappa en sväng. Nu sitter jag bara hemma och lyssnar på musik och tar de lugnt. vad gör ni ? kram kram

26/4-14

Hej alla! 
Nu är det så att jag är riktigt glad fick provanställning på nya stället från och med 19 maj är jag provanställd fram tills dess har jag praktik. :) 
Vad har ni för er i kväll? 
kram 
 

23/4-14

Hej alla förlåt att jag inte bloggat på ett par dagar, men sa som sagt från början att jag inte kommer blogga varje dag för har inte helt hundra lust att skriva ut om mitt liv hela tiden. 
Men jag trivs hur bra som helst på nya arbetsplatsen.
Då jag fått rida nästan varje dag. Sjukt mysigt. 
Idag red jag och en annan tjej ut sjukt mysigt.
Tänkte försöka fota lite på jobbet så ni kan få se lite bilder på olika hästar vill ni att jag ska fota hästarna? Svara i kommentar om ni vill att jag ska fota fler hästar en dom jag fotat nu! :)
 
Ha en bra kväll! :) 
 

Så saaaant!

 
Detta är så rätt.. Förväxla aldrig personlighet med attityd! ;)
 

20/4-13

Hej alla!
Nu idag är det en riktigt skön vårdag, så jag har nyss vart ute med pojkvännens hund med pojkvännen! :D Riktigt skönt, nu ska jag ta de lugnt en stund och sätta mig i solen! :)
Ha en super bra dag! :D kram
 
Sista bilden har inget med inlägget att göra men bara för att jag älskar henne som jag la upp de :D bild från i fredags på Solvalla! :D
 

18/4-14

Hej alla.
Idag är det fredag, långfredagen, jag ska åka till Solvalla och hälsa på Fontana och gosa med henne lite sen ska jag hem och vara med killen samt kolla Lets Dance. :D Vad ska ni göra i dag?
 
Tips på roliga sociala appar, foto appar, musik appar till android? skicka de i kommentar isf. kram

Behöver tips

Tips på roliga appar på Android ? har tillräckligt på min Apple tele vill ha till Android surfplattan/telefonen.
Har ni några tips? Kommentera isf. 
ha en bra dag!

Saknat

Hej alla, som ni vet jobbade jag på solvalla travskola, men jag slutade av många olika själ, men jag trivdes jätte bra så kommer absolut att rekomendera de stället om någon skulle fråga.  Men nu har min då varande chef hjälpt mig så jag fått jobb på ett annat ställe. Det är jag jätte tacksam för.  Så jag slipper gå hemma nu igen och bara söka massa jobb. Jag åker då och då till Solvalla och hälsar på eftersom jag har min andelshäst där. 
De bästa med detta nya jobb är att en av ponnysarna på Solvalla travskola kommer till oss i sommar på nya stället plus att jag har en ponny på nya stället som var på solvalla när jag jobbade där. 
Älskade Fina Gutrixia som jag saknat så mkt har jag nu igen! :D  
Gutrixia på första bilden Gibbe på andra bilden som jag red första dagen! :D suuuuper mysigt! :D 
hoppas ni får en super bra påsk nu älskade läsare. 
Glad påsk! :D
 

NERVÖS

Heej alla!

Nu är det så att jag börjar jobba i dag igen, på ett helt nytt jobb så jag är sjukt nervös.. Hoppas bara att de går bra. 
Här är en bild från promenaden i helgen med min pojkvän och hunden. 
Ha en bra dag! :D
 
 

11/04-14

Hej alla!
Idag är det så att jag och min pojkvän har  vart tillsammans i 3 år och 1 månad. :D Älskar honom så mkt!

Idag ska jag inte göra så mkt, ska till Solvalla med pappa och titta på tävlingarna, sen ska jag hem och titta på Lets Dance med killen..
Jag mår inte så bra i dag, känns som allt kaosar, rädd att inte få nya jobbet som jag skulle börja på, på måndag. Men vi får hoppas på de bästa...
 
Jag får starkare planer nu på att vara med min syster och starta hunddagis faktiskt. 
Ha en super bra dag. kram

Planer

Hej alla!
Har inte bloggat på länge. 
På måndag börjar jag på nya jobbet visserligen är de säsongs jobb tills sista september men får väl kanske förlängning om allt går bra. 
Sen har jag och min lillasyster planer på att starta hunddagis och driva de, visserligen tänkte inte jag jobba där, men min syster, kille och hennes kille kan ju jobba där så jobbar jag med hästar. 
Men de är bara planer på vad jag vill.. 
 
Vad gör ni? kram
 

3/4-14

Hej!
Jag har inte mått så bra de senaste dagarna av privata själ. 
Men nu håller jag på och byta jobb och hoppas bara på att allt ska bli bättre..
Det som är jobbigt med att byta jobb är att jag inte får träffa Fontana varje dag. Men kommer få rida dagligen på nya jobbet så de är ju något jag vill. 
Men i morgon ska jag till Solvalla och hälsa på älskade Fontana och käka lunch med en vän på Solvalla sen ska jag titta på tävlingarna det är 3 hästar från Solvalla Travskola som startar. 
Mellby Sensation, Luckyline Brownie och Knockout Töll, jag hoppas att de går bra för alla tre. 
Ha en super bra kväll och helg! :) kram
 
 Fontana Boko, jag älskar dig<3

RSS 2.0